ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ

Στο Delmar Apartments & Suites θέλουμε να απολαμβάνετε αξέχαστες εμπειρίες στη μαγευτική Μήλο, παρά τις αλλαγές που επέφερε η παγκόσμια πανδημία. Για αυτόν τον λόγο, έχοντας ως δυνατούς συμμάχους το εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες, αλλά και τους πολύτιμους καλεσμένους μας, που συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους, επιλέξαμε να λειτουργήσουμε το 2020 ενάντια στις αντίξοες συνθήκες.

Αν και οι διακοπές μοιάζουν διαφορετικές πλέον, η δυνατότητα να ονειρευόμαστε, να εξερευνούμε και να ταξιδεύουμε γίνεται πιο σημαντική από ποτέ, και βασική προϋπόθεση για όλους είναι να γίνεται με ασφάλεια και σιγουριά. Σε αυτές τις ασυνήθιστες στιγμές, όλοι εμείς στο Delmar θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παρέχουμε μια ασφαλή και ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες μας, προσφέροντας πάντα υποδειγματικές υπηρεσίες όπως σας έχουμε συνηθίσει εώς τώρα.

Τα πρωτόκολλα ασφαλείας έχουν τεθεί σε ισχύ. Το Delmar Apartments & Suites είναι πιστοποιημένο και ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης και των επίσημων αρμόδιων φορέων για την ασφάλειά σας.

Για την επόμενη σεζόν, θέλουμε να γνωρίζετε ότι η κύρια προτεραιότητά μας είναι, για άλλη μια φορά, η υγεία, ηασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών αλλά και του προσωπικού μας. Έχοντας ξεπεράσει τις προκλήσεις της πανδημίας COVID-19, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να σας προσφέρουμε μια ασφαλή, ανέμελη διαμονή και αξέχαστες διακοπές στην όμορφη Μήλο.

Σας περιμένουμε το 2021 να σας καλωσορίσουμε!